Facebook

пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

Wniosek o spotkanie z inspektorem

Довелося якийсь час тому знову відвідати управління до справ іноземців задля довнесення деяких документів в одній із гілок моїх контактів з ним. Звісно, частина документів дублює вже існуючі у них, частина просто оновлює статус, бо дещо з давнішою датою були видруковані, а деякі якби нові. Цікавинка цієї їхньої вимоги полягала в тому, що прийла вона щодо справи сина, а доньки - ні. В їхній системі для перевірки стстусу справи теж різна інформація - одна дитина може отримати штамп у паспорт про те, що справа розглядається, інша - ні. Схожа ситуація до 500+, коли в сім'ї з певним рівнем доходу, перша дитина гірша за решту (бо призначається допомога на дитину, починаючи від номеру 2). Тому й виникла необхідеість з'ясувати, що цю ситуацію спричинило.

Для цього, без жодного сподівання на успіх, але задля документального фіксування факту, відніс їм заяву про те, що мрію зустрітись з спеціалістом, котрий супроводжує нашу справу (фактично з двома мріяв і дві заяви написав). Чи мрії здійсняться, побачимо.


Заява про зустріч з інспектором - Wniosek o spotkanie z inspektorem
Заява про зустріч з інспектором - Wniosek o spotkanie z inspektorem :)

4 коментарі:

  1. Дякую. Таку заяву залишати потрібно безпосередньо у Мазовєцкому Уженді в Архіві чи в якому кабінеті? Зустріч у вашому випадку була назначена швидко?

    ВідповістиВидалити
  2. :) В моєму випадку не було жодної реакції. Те, що є можливість, не означає, що вона призведе до очікуваного результату.

    Прохання можна залишити в buirze podawczym (чи як воно тепер називається), можна також вислати поштою.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Написав такий вньосек і скаргу, через тиждень отримав відповідь по карті. Швидко відреагували

      Видалити
    2. Супер. Гадаю, від локалізації залежить. Дозволю собі зробити припущення: не в Варшаві? :)

      Видалити